Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Next Apollo.

MrCord91

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może mi ktoś dokładnie objaśnić co to za bóg? Słyszałem tam jakieś pojedyncze zdania na jego temat ale bardziej szczegółowo nie. (Nie dawać mi Wikipedia bo tam gówno jest)

l9WHU.png

Opublikowano

Kiedyś czytałem mit "Apollo i Marsjasz" i z tego co pamiętam tam Apollo był głównie bogiem muzyki etc, więc nie zdziwiłbym się gdyby w smite ten bóg miał jakąś harfę czy inny instrument muzyczny - pożyjemy, zobaczymy.

Ale ogólnie lipa, bo chciałem jakiegoś azjatyckiego boga.. ;/ ostatnio dają samych greckich bogów Posejdon, Afrodyta i teraz Apollo.

Opublikowano

Apollo z mitologi był najznamienitszym łucznikiem,zesłał zarazę na Greków podczas wojny trojańskiej i ogłuszył Patroklesa by ratować Achillesa.Jest bogiem piękna, światła, życia, śmierci. Był bliźniaczym bratem Artemizy.

Opublikowano

Myślałem, że będzie to jakiś magical i chyba dobrze główkowałem. Wygląda na takiego magicala ze skilami z łuku. Będzie bardzo interesujące.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

to chyba bedzie cos typu ezreal z lola :)

Sprawdź, możę sie spodoba i udostępnisz na fejsie

:)

Ciebie to nic nie kosztuje, a dla mnie wiele znaczy :)))

//Reklama YT - OFF.

CLICK 4 THE FUN! ;)

Opublikowano

Powiem szczerze, jestem troszkę zawiedziony. Liczyłem tak po cichu, że będzie jakaś mała rewolucja i będzie to magical. Szczególnie, że mamy Artemis i Neith.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

Może trochę za wcześnie na ocenianie, ale na razie nie przypadł mi do gustu. Kolejny ranged ad. Na dniach wyjdzie i wtedy będziemy mogli wydać obiektywną ocenę.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Może trochę za wcześnie na ocenianie, ale na razie nie przypadł mi do gustu. Kolejny ranged ad. Na dniach wyjdzie i wtedy będziemy mogli wydać obiektywną ocenę.

Jeżeli Hi-Rez będzie konsekwentne powinien się pojawić już jutro, choć w to wątpię, gdyż nie ma jeszcze prezentacji na yt.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...